TAJNE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA KOJE VAM NIJEDAN ASTROLOG NEĆE REĆI: Koja osobina se vama pripisuje?
Horoskop, Foto: Profimedia

astro

TAJNE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA KOJE VAM NIJEDAN ASTROLOG NEĆE REĆI: Koja osobina se vama pripisuje?

Za svaki znak povezana je stereotipna slika, ali kad zagrebete ispod površine, čeka vas iznenađenje

Objavljeno:

Svaki horoskopski znak ima svoje specifične karakteristike i osobine koje se često vode kao stereoptipi - Jarčevi su vredni, Strelčevi avanturisti, Device pedantne. Iako mnogi astrolozi ne govore o skrivenim tajnama svakog znaka Zodijaka, astrolog Keri King odlučio je da otkrije te tajne i produbi naše razumevanje horoskopskih znakova. Iznenadićete se kad shvatite šta se sve krije iza površine svakog od nas.

Ovan (21. mart - 20. april)

Ovnova tajna je da su opsednuti onim što drugi misle o njima. Iako deluju samouvereno i hrabro, duboko u sebi su nesigurni i često brinu da li su voljeni i poštovani. Ovnove često muči mišljenje drugih ljudi, pa se trude da budu najbolji u svemu kako bi zadobili tuđe divljenje i priznanje. Ispod površine, Ovnovi se bore s osećajem nesigurnosti i potrebe za potvrdom.

Bik (21. april - 21. maj)

Tvrdoglavost Bika zapravo je pokazatelj njihove inteligencije. Bikovi temeljno razmatraju sve opcije pre nego što donesu odluku, zbog čega se retko predomišljaju. Oni posmatraju situacije sa svih strana, pažljivo procenjujući sve prednosti i mane. Zbog ove analitičnosti, Bikovi često donose odluke koje su dugoročno korisne, iako ih drugi mogu smatrati tvrdoglavim zbog sporog procesa odlučivanja.

Horoskop
foto: Battista Agnese / Bridgeman Images / Profimedia

Blizanci (22. maj - 21. jun)

Njihova lojalnost je njihova najveća tajna. Iako se često smatraju dvoličnim i promenljivim, Blizanci su izuzetno verni i boriće se za one koje vole. Kada je reč o prijateljstvu i ljubavi, Blizanci su izuzetno pouzdani i zaštitnički nastrojeni. Njihova sposobnost prilagođavanja često se pogrešno tumači kao nepouzdanost, ali zapravo, oni su spremni da stanu uz svoje najmilije u bilo kojoj situaciji.

Rak (22. jun - 23. jul)

Rakove često opisuju kao emotivne i intenzivne, ali su u stvari vrlo duhoviti i vole da nasmeju druge. Ispod njihove emotivne površine krije se veliki smisao za humor. Rake privlače smešne situacije i uživaju u smehu sa prijateljima i porodicom. Njihova sposobnost da posmatraju i razumeju ljude oko sebe im omogućava da naprave duhovite komentare i oponašanja koja nasmeju sve oko njih.

Lav (24. jul - 23. avgust)

Iako Lavovi deluju glasno i samouvereno, zapravo su veoma tihi i skromni. Lavovi imaju tendenciju da se predstavljaju kao lideri i centar pažnje, ali u stvarnosti su često introvertni i povučeni. Njihova unutrašnja snaga dolazi iz samopouzdanja koje ne moraju uvek da pokazuju naglas. Lavovi su takođe izuzetno lojalni i brižni prema svojim prijateljima i porodici.

Devica (24. avgust - 23. septembar)

Device koriste svoju uslužnost kao sredstvo kontrole. Pametne su i koriste svoju vrednoću da zadrže kontrolu nad situacijama. Device su poznate po svojoj analitičnosti i pažnji prema detaljima, a njihova potreba da budu korisne često je motivisana željom da imaju uvid u sve što se dešava. Na taj način, Device osiguravaju da su stvari pod njihovom kontrolom i da se sve odvija kako treba.

Vaga (24. septembar - 23. oktobar)

Vage su prikazane kao pravedne i objektivne, ali u situacijama gde su lično uključene, često su pristrasne. Iako se trude da budu pravične i nepristrasne, Vage često favorizuju one do kojih im je stalo. Njihova želja za harmonijom i balansiranjem često ih vodi ka donošenju odluka koje nisu uvek objektivne, posebno kada su u pitanju njihovi najbliži.

Škorpija (24. oktobar - 22. novembar)

Škorpije su često opisane kao mračne i intenzivne, ali su u stvari vrlo opuštene i ležerne. Iako deluju tajanstveno i rezervisano, Škorpije su često veoma prijateljski nastrojene i uživaju u jednostavnim životnim zadovoljstvima. Njihova strastvena priroda ne mora uvek da znači dramatičnost; Škorpije često nalaze sreću u malim stvarima i mirnim trenucima.

Horoskop
foto: Michael Rosskothen / Panthermedia / Profimedia

Strelac (23. novembar - 21. decembar)

Strelčevi su poznati po svojoj iskrenosti, ali često nemaju filter i mogu nenamerno povrediti druge svojim rečima. Njihova želja za istinom i otvorenošću ponekad ih dovodi u nevolje, jer ne razmišljaju o posledicama svojih reči. Strelčevi su avanturisti koji vole slobodu i nove iskustva, ali njihova iskrenost može biti mač s dve oštrice.

Jarac (22. decembar - 21. januar)

Iako su marljivi i ozbiljni, Jarčevi su zapravo izuzetno smešni i imaju mračan, sarkastičan humor. Jarčevi su poznati po svojoj radnoj etici i ambicijama, ali kada se opuste, mogu biti pravi zabavljači. Njihov humor često uključuje suptilnu ironiju i crni humor, što ih čini izuzetno zanimljivim sagovornicima.

Vodolija (22. januar - 19. februar)

Vodolije su poznate po svojoj humanitarnosti i progresivnosti, ali su takođe veoma takmičarski nastrojene. Dok se trude da promene svet i pomognu drugima, Vodolije imaju snažan takmičarski duh. Oni vole izazove i često se nadmeću, bilo da je u pitanju sport, posao ili intelektualne aktivnosti. Njihova želja za uspehom često ih vodi ka postizanju velikih stvari.

Ribe (20. februar - 20. mart)

Ribe mogu biti vrlo hladne prema onima koji nisu u njihovom bliskom krugu, ali su izuzetno lojalne i predane onima koji su im važni. Onesu poznate po svojoj emotivnosti i saosećajnosti, ali kada je reč o strancima ili površnim poznanicima, mogu delovati distancirano i rezervisano. Međutim, za one koje vole, Ribe su spremne da učine sve što je potrebno kako bi im pomogle i podržale ih, piše Metro.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/24sedam/Penosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.